Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
neon Elektryczny widelec

|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 12:22 pm Temat postu: |
|
|
fajny bajer _________________ siemka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PM Admin

|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 12:34 pm Temat postu: |
|
|
maks napisał: | ten ultra flax jest plaski tak ? czyli goowno nie czujesz jak wciskasz guziki  |
jest płaska i czuć - jak spróbujesz to się przekonasz |
|
Powrót do góry |
|
 |
goq Bóg telefragu

|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 2:08 pm Temat postu: |
|
|
gówno czuć? fuj, nie kupuje :E _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
cpe Rakietmistrz

|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 2:15 pm Temat postu: |
|
|
maks napisał: | ten ultra flax jest plaski tak ? czyli goowno nie czujesz jak wciskasz guziki  |
co za prostacka odpowiedz. przejdz sie do komputerowego i zobacz czy rzeczywiscie gowno czuc. w zyciu nie mialem lepszej klawiatury, a dzialalem na dziesiatkach (kafejki internetowe roznej masci od 1998 roku) |
|
Powrót do góry |
|
 |
pool Elektryczny widelec

|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 2:16 pm Temat postu: |
|
|
tydzien temu kupilem tego logitecha ultra flatx i jest kurde zajebisty! ! _________________ Shimmy shimmy ya, shimmy yam, shimmy yay |
|
Powrót do góry |
|
 |
vampir Bóg telefragu

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 3:17 am Temat postu: |
|
|
kiedys sie troche sie na prosbe kolegi interesowalem klawiaturami ale raczej tymi podswietlanymi wiec jesli sie podobają sie to kupuj ... najlepiej toxic green decka
1 bezkonkurencyjna jest klawiatura z PowerBooka [ niestety tylko w laptopie a druga sprawa ze podswietlana na bialo a nie na zielono co jednak nie ma wpływu na ocene bo design jest mistrzowski ]
2 na drugim miejscu zdecydownie plasuje sie Deck ze swoim modelem Toxic a zaraz potem Fire [z wadą taką ze obie są dosc gruba i przystosowane raczej do portowania na wszelakich blatach itp itd :/] ceny w granicach 100 USD
FIRE
oraz TOXIC
3 miejsce zajmuje Saitek z Eclipse [niestety podświetlenie "wychodzi" poza obręb klawiszy" co psuje efekt] cena okolo 40 USD
4 natomiast miejsce zajmuje logitech z Logitech G15 [za duzo bajerów i innych bzdyczków bączków skaczących budzików ] ceny od 65 do 100 USD
no a jesli komus naprawde zbywa to mysle ze wybierając cos z tej strony tez nie bedzie zawiedzony [=
http://www.littlepc.com/keyboards_backlit.htm _________________ nic poza tekstem |
|
Powrót do góry |
|
 |
PM Admin

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 8:20 am Temat postu: |
|
|
vampir - wszystkie klawy które dałeś nie mają sekcji "insert, home, pgup, del, end, pgdn" oraz kursorów.
w moim przypadku na przykład to główna sekcja gdy gram w QW (jestem leworęczny).
i jeszcze te ceny - ogólnie dramat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vampir Bóg telefragu

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 6:31 pm Temat postu: |
|
|
tak ogolnie to dalem te klawiatury zajawkowo w ramach ladnych obrazków ale jesli chodzi o problem ktory przedstawiles to jest kilka wyjsc :
1) zacząć korzystac z ASDW albo czegokolwiek o podstawie miedzy A - "
2) nie kupować zadnej z tych klawiatur
3) zacząć trenować praworęczność
a zeby uscislic to klawiatura Logitecha G15 ma wszystkie sekcje ktore wymieniles w ksztalcie niezmienionym natomiast reszta ma równiez wszystkie ale w ksztalcie ktory zapewne Cie nie interesuje
tolerancji troche... przeciez na laserowej tez nikt normalny nie bedzie gral w qw
no a co do ceny... no coz... na ten przyklad gdybym wygral w totka 10 mln to z miejsca funduje wszystkim ze sceny po ktorejkolwiek z tych klawiatur ... no moze tylko Davidowi cos z innej polki  _________________ nic poza tekstem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszcz Rakietmistrz

|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 2:21 pm Temat postu: |
|
|
lbn napisał: | ja uzywam logitecha ultra flat (bez X) jest mniejsza i lansiarska bardziej Polecam |
uzywalem/umylem/zalalem :>
kalwa imo jest badziewna :E po 2 miesiacach wytarl sie przycisk s :E
a trzeszczenie klawy jest okrutne dla uszu...
btw wersia X jest bez porownania lepsza, o ile gwaracje uznaja to zamieniam na X
____
dhc |
|
Powrót do góry |
|
 |
diza Bumstik4Life!

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 8:51 am Temat postu: |
|
|
Leszcz napisał: |
btw wersia X jest bez porownania lepsza, o ile gwaracje uznaja to zamieniam na X
|
to miales widocznie jakas wadliwa wersje
moja ma ~7 miesiecy, zaden symbol nie jest wytarty, nie slychac jakiegos trzeszczenia, bardzo dobrze czuc naciskane klawisze jedyny minus to taki, ze nadal srednio przyzwyczailem sie do sekcji insert, delete, home, end... |
|
Powrót do góry |
|
 |
lbn Bóg telefragu

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 10:06 am Temat postu: |
|
|
mnie tez sie nic nie dzieje moze kupiles jakas podrobke  _________________ =^-^=
Fergie
Rihanna |
|
Powrót do góry |
|
 |
panczo Elektryczny widelec

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 11:03 am Temat postu: |
|
|
Ogolnie w wersji X przyciski sie nie wycieraja ale te czesciej uzywane robia sie z matowych blyszczace. Pod spacja juz obudowa zaczela mi sie przecierac i przeswituje ze srebnego na czarny. Mam ja juz z 1.5 roku i jestem tak samo zadowolony jak zaraz po zakupie. _________________ .: Demolition Crew :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
plast Mistrz Polski

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:00 pm Temat postu: |
|
|
ja mam x i sie wytarlo K i zaczynaja sie wycierac N i M
moze po prostu za malo uzywacie klawiatur
poza tym nie mam zastrzezen, najlepsza klawa jaka mialem _________________ Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
neon Elektryczny widelec

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Leszcz napisał: | lbn napisał: | ja uzywam logitecha ultra flat (bez X) jest mniejsza i lansiarska bardziej Polecam |
____
dhc |
jak sie je, spi, robi sex na niej, myje zeby, wali gruche ... itp i tede to nic dziwnego  _________________ siemka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar Ja i mój granat

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:43 pm Temat postu: |
|
|
dziwna rzecz logitech robi myszki klawiatury i na jednych i na drugich sie cos wyciera - na myszkach logo, na klawiaturach guziki
mialem 2 klawiatury:
jedna jakas btc za 30zl i nic a nic sie nie wyatrlo po 6 latach uzytkowania
a na klawiaturze logitecha za 90zl wytarla literka s juz po roku tak samo jak logo mx310 (jeszcze wczesniej)
dziwne to bo logitech za swoje produkty bierze jednak duzo wieksza kase :/ _________________ cyfrowy podpis barrelowy |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:43 pm Temat postu: |
|
|
Zasadniczo scieranie sie literek zalezy w duzym stopniu od kwasowości potu, wiec zasadniczo u kazdego to wyglada inaczej. _________________ .: Demolition Crew :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar Ja i mój granat

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 12:46 pm Temat postu: |
|
|
no polizalem sie pod pacha i faktycznie jakos kwaskowato  _________________ cyfrowy podpis barrelowy |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 2:21 pm Temat postu: |
|
|
a to ci zartownis! _________________ .: Demolition Crew :. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszcz Rakietmistrz

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 8:53 am Temat postu: |
|
|
uznali mi gwarancje i dostalem wersie X bez doplaty
btw klawa jest o niebo lepsza, a zuwazylem ze D juz sie sciera po (2tyg) LOL ?:E
_____
dhc |
|
Powrót do góry |
|
 |
maks Dziecko neostrady

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Leszcz napisał: | lbn napisał: | ja uzywam logitecha ultra flat (bez X) jest mniejsza i lansiarska bardziej Polecam |
____
dhc |
? mi sie zadne przyciski nie wycieraja mam juz rok klawiature (logitech)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|