Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Panqo Gram myszką!

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 9:11 am Temat postu: niedawno |
|
|
sobię wszedłem na serwer qw, proszę was, i co zauważyłem, ping miałem słaby jak zwykle, a że włączone miałem programy używające łącza ping był jeszcze gorszy, ale: zauważyłem, że gra jest płynna (nie skacze) jedynie enemy, roxy itp widziałem nie w czasie. Pytanie brzmi, czy da się coś takiego kontrolować komendami? hm, |
|
Powrót do góry |
|
 |
von_dabke Strzelam pinezkami

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 5:39 pm Temat postu: |
|
|
nie rozumiem o co dokładnie pytasz? Chcesz, żeby ci gra zarywała jak masz słaby ping?
Co chcesz osiągnąć? _________________ also known as Dab3r |
|
Powrót do góry |
|
 |
Panqo Gram myszką!

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie odwrotnie, aby movement był płynny (ruch celownika po ekranie) fuck nie wiem jak to wyjaśnić. Czy to można ustawić w cfg - nie mam pojęcia, ale zauważyłem ostatnio, na jednym serwerze, że możliwe było takie właśnie płynne poruszanie się, nawet z dużym lagiem. Musiałbym chyba nagrać demko aby to zobrazować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
von_dabke Strzelam pinezkami

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 6:28 pm Temat postu: |
|
|
ale napisałeś w pierwszym poście, że chodzi płynnie, tylko masz laga w poruszaniu się przeciwnika i jego rakiet. Jak tak, to nic na to nie porawdzisz, zmniejsz ping. A jeżeli ci zarywa - wyświetla mniej klatek i sądzisz, że to nie przez sprzęt tylko przez ping to ja nie wiem co przestawić, ale może ktoś będzie wiedział.
pozdr _________________ also known as Dab3r |
|
Powrót do góry |
|
 |
Panqo Gram myszką!

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 7:31 pm Temat postu: |
|
|
von_dabke napisał: | chodzi płynnie, tylko masz laga w poruszaniu się przeciwnika i jego rakiet. |
Dokładnie o to mi chodzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
xMad Skaleczony siekierą

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Panqo napisał: | von_dabke napisał: | chodzi płynnie, tylko masz laga w poruszaniu się przeciwnika i jego rakiet. |
Dokładnie o to mi chodzi. |
A to nie standardowe zachowanie przy wysokim pingu? OIDP obraz rwie przy niskim FPS lub wysokim PL. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|