Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

problem z ezquake:(

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pool
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 16 Mar 2005
Posty: 749
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 12:12 pm    Temat postu: problem z ezquake:( Odpowiedz z cytatem

gdy uruchamiam ezquaka pojawia sie czarny ekran po jakis 20 sekundach wreszcie pokazuje sie menu ktore chodzi jakbym posiadal p166 (mam athlona 3500 1gb ramu i 2Xgeforce6600) wchodze na server i znow lagi jakbym mial 1 fps? co moze byc tego przyczyna?Pytajnik
_________________
Shimmy shimmy ya, shimmy yam, shimmy yay
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
skv4r
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 27 Mar 2005
Posty: 279
Skąd: Malogoszcz

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 12:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kup nowy komputer bo ten chyba jest za mocny Smuteczek a tak na powaznie to masz 6600 w sli?? moze to jest problem??
_________________
bardzo sympatycznie... q:>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pool
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 16 Mar 2005
Posty: 749
Skąd: Jaworzno

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 1:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak mam w sli ale zwykly mqwcl mi normalnie chodzi jak mialem stary komputer p3 550 geforce 2mx to bylo tak samo tez ezquake chodizl jak czolg
_________________
Shimmy shimmy ya, shimmy yam, shimmy yay
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
diza
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 172
Skąd: ze wsi Nowa Deba

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 1:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze mozesz sciagnac zrodla ezquake'a i je skompilowac ;D na pewno bedzie to troche szybciej dzialalo Język ewentualnie sprawdz inny cfg?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
panczo
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 736
Skąd: Legnica city

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm a w ez nie ma czegos takiego jak sys_highpriority 0/1? Moze to cos pomoze.
_________________
.: Demolition Crew :.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Nie Lis 27, 2005 2:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sys_highpriority?
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Wto Lis 29, 2005 10:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to moze byc problem ze sterami
ja jak podmenilem stery i cos zmienialem to przy odpalce pojawia sie napis DIB error (cos takiego)

potem odpalilem stery http://forums.thezproject.org/index.php?showforum=19 troche pogmeralem i mam jakies 20fps wiecej
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group