Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

polecenia...
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Nie Paź 02, 2005 9:28 pm    Temat postu: polecenia... Odpowiedz z cytatem

1.polecenie ktore pokazuje ostatnie demka na serwie Pytajnik
2.polecenie za pomoca mozna sciagnac dane demko Pytajnik
3.mam wlączonego winampa i leci jakas piosenka, takie cos aby po zbindowaniu pod jakis klawisz pokazywalo wszystkim co leci u mnie w winampie, tak sie na bank da bo wdzialem ktos tak mial, ja mialem cos podobnego, ale to tylko pokazywalo mi co leci. Jak to zrobic Pytajnik
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
-billy-
Moderator
Moderator


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 630
Skąd: dm2

PostWysłany: Nie Paź 02, 2005 10:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cmd dlist <tu mozesz wpisac jakas ksywe jak np szukasz czyjegos demka>

jak wpiszesz cmd dlist to chyba wywala wszystkie demka jakie sa w konsoli

cmd dl <numer demka> sciaganie
przy sciaganiu polecam zwiekszyc rate na maxa czyli chyba jakies 100000 pozwalaja serwy

winampa nei wiem :e
_________________
SIEMKA @LL
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
celth
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 895
Skąd: WLKP

PostWysłany: Nie Paź 02, 2005 11:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeciez w ksywce masz napisane co leci ... :E
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
rottahhee!
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 707
Skąd: [wrocław]

PostWysłany: Nie Paź 02, 2005 11:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Komenda na zwiekszenie drate:

cmd setinfo drate 999999999999
_________________
http://phcrew.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Fausto
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 23 Mar 2005
Posty: 907
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 6:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

$mp3info przekazuje ta wartosc
_________________
These are my glasses.
There are many like them, but these ones are MINE.
My glasses are my best friends. They are my life.
I must master them as I must master my life.
My glasses without me are useless. Without my glasses, I am useless.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 7:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i od razu wyjaśniam bind

Kod:
alias pokazmp3 "say >>> WinAMP: $mp3info <<<"

bind KLAWISZ pokazmp3


take care

Nie powiem! (omg)
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PM
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2263
Skąd: W-wa

PostWysłany: Pon Paź 03, 2005 8:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdzilem - dziala fajnie i nawet radyjko internetowe jak leci to pokazuje gites. Uśmiech...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 7:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

thx Wykrzyknik musze pozniej w cofigu pozmieniac jak bede w domu bo teraz na infie jestem Uśmiech... i gites bedzie Uśmiech...
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 2:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze jedno, cos zmienilem w configu i teraz cos mi myszka dziwnie chodzi i sie zacina, cos zmienilem z 0 na 1 albo odwrotnie, Jakie to polecenie bylo Pytajnik
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 3:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zapewne m_filter ?
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 7:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba nie to, bo patrzalem w moim configu i brata, mamy tak samo ustawione a jego pedzi normalnie, jakas inna propozycja Pytajnik , i koleje jak zmieniamy cos w configu jak jestesmy w qw to jak go zapisac Pytajnik Uśmiech...
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
rottahhee!
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 707
Skąd: [wrocław]

PostWysłany: Wto Paź 04, 2005 7:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapisujesz cfg komenda: /cfg_save <nazwacfg>
_________________
http://phcrew.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam cos takiego: jak zaladuje swoj config i odswieze serwery to mi zawsze pokazuje te wolne i musze zmienic na te pelne, niby taki bzdet ale mnie to juz meczy Mruga 2 jakie jest do tego polecenie Pytajnik, bo jak zaladuje brata to on ma te pelne wiec da sie to zmienic Uśmiech...
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
skv4r
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 27 Mar 2005
Posty: 279
Skąd: Malogoszcz

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sb_hidefull "0"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie pomoglo, moze trzeba jakies jeszcze inne zmieninc, mam tak ustawione Uśmiech...

//Server Browser
sb_autohide "1"
sb_hidedead "1"
sb_hideempty "0"
sb_hidefull "0"
sb_hidenotempty "0"
sb_inforetries "3"
sb_infospersec "100"
sb_infotimeout "1000"
sb_liveupdate "2"
sb_mastercache "1"
sb_masterretries "3"
sb_mastertimeout "1000"
sb_maxheight "480"
sb_maxwidth "512"
sb_pings "3"
sb_pingspersec "150"
sb_pingtimeout "1000"
sb_showaddress "0"
sb_showcounters "1"
sb_showfraglimit "0"
sb_showgamedir "0"
sb_showmap "1"
sb_showping "1"
sb_showplayers "1"
sb_showtimelimit "0"
sb_sortplayers "92"
sb_sortservers "32"
sb_sortsources "3"
sb_sourcevalidity "30"
sb_status "1"
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
skv4r
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 27 Mar 2005
Posty: 279
Skąd: Malogoszcz

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

//Server Browser
sb_autohide "1"
sb_hidedead "1"
sb_hideempty "0"
sb_hidefull "0"
sb_hidenotempty "0"
sb_inforetries "3"
sb_infospersec "100"
sb_infotimeout "1000"
sb_liveupdate "2"
sb_mastercache "1"
sb_masterretries "3"
sb_mastertimeout "1000"
sb_maxheight "480"
sb_maxwidth "512"
sb_pings "3"
sb_pingspersec "150"
sb_pingtimeout "1000"
sb_showaddress "0"
sb_showcounters "1"
sb_showfraglimit "0"
sb_showgamedir "0"
sb_showmap "1"
sb_showping "1"
sb_showplayers "1"
sb_showtimelimit "0"
sb_sortplayers "92"
sb_sortservers "32"
sb_sortsources "3"
sb_sourcevalidity "30"
sb_status "1"


obacz sobie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

:E ja mam tak samo i cos niepedzi... Smuteczek
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
skv4r
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 27 Mar 2005
Posty: 279
Skąd: Malogoszcz

PostWysłany: Pon Paź 10, 2005 6:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja nie wiem bo mi smiga wszystko Smuteczek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
procent
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 19 Sie 2005
Posty: 756
Skąd: Debrzno

PostWysłany: Czw Paź 13, 2005 3:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak zrobic zebym byl niesmiertelny jak cwicze sobie skoki na lokalu?
_________________
Nie dałbym rady zliczyć wszystkich wrogów,
Jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu,
Mam wiele zalet, jak i wad wiele,
Przyszedłem na świat by jak snajper dosięgać cele,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Icarium
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 24 Sie 2005
Posty: 34

PostWysłany: Czw Paź 13, 2005 3:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

50CENT napisał:
jak zrobic zebym byl niesmiertelny jak cwicze sobie skoki na lokalu?


Nie wpisuj ready:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group