Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"Dup connect received"

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vampir
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 1105
Skąd: Krosno / Kraków

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 11:21 pm    Temat postu: "Dup connect received" Odpowiedz z cytatem

dostaje taki komunikat jak próbuje sie połączyć z serverem dokladnie od dzis rano. Pinguje mi do nich i mam z 999 ale wejśc nie moge.. pingowanie z cmdline'u przebiega zupełnie normalnie.

O co biega ?
_________________
nic poza tekstem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora AIM
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 986
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 4:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koncepcje:
1.Probowales przez qizmo ?
2.Sprawdzales cala droge do danego hosta ?
3.Probowales na innym qw to zrobic
4.Kiedys juz powstal taki dylemat ale nie wiem na ile jest to kompatybilne z dzisiejszym dniem.
5. Google wypluwa mi jedynie funkcje w C Uśmiech...
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
vampir
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 1105
Skąd: Krosno / Kraków

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 11:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

inny qw dał rade... pewnie jakiś syf mi wszedł na kompa
_________________
nic poza tekstem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora AIM
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 1:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze stary client probowal sie laczyc na zaktualizowany serwer?
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
vampir
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 1105
Skąd: Krosno / Kraków

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 2:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a servery byly jakos aktualizowane ? stalo mi sie to w sobote a we wtorek jeszcze działało ok
_________________
nic poza tekstem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora AIM
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 1:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm moze nie, pewnie routing sie zmienil w sieci i tyle
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
vampir
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 1105
Skąd: Krosno / Kraków

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 12:26 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

problem wrócił... nowy system, zainstalowany czysty ezquake... nie wiem o co chodzi a topik z b0rd.org niewiele wyjaśnia i jest też troche out of date.
_________________
nic poza tekstem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora AIM
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group