Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

problemy z ratem....need help!!!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arturo
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 02 Gru 2009
Posty: 11

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 7:48 pm    Temat postu: problemy z ratem....need help!!! Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem z ustawianiem rata,sciagnalem Mousrate Switcher 1.1 ustawilem na 500hz w awaryjnym po restarcie dalej mialem 124 hz uzywalem takze hidusbf.rar zrobilem jak mi poradzil znajomy lecz to tez nic nie zmienilo. Moze mam jakies stare USB albo moze przeszkadza net podlaczony do jednego z portów help.Myszka to Logitech mx518
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 986
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Czw Gru 03, 2009 12:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coding Horror

Jak nie pomoże to wołaj,

PS. Ty to FX ? :>
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
xMad
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 06 Cze 2007
Posty: 139

PostWysłany: Czw Gru 03, 2009 3:27 pm    Temat postu: Re: problemy z ratem....need help!!! Odpowiedz z cytatem

arturo napisał:
Witam mam problem z ustawianiem rata,sciagnalem Mousrate Switcher 1.1 ustawilem na 500hz w awaryjnym po restarcie dalej mialem 124 hz uzywalem takze hidusbf.rar zrobilem jak mi poradzil znajomy lecz to tez nic nie zmienilo. Moze mam jakies stare USB albo moze przeszkadza net podlaczony do jednego z portów help.Myszka to Logitech mx518


A nie masz przypadkiem XP SP3?
http://www.gamerswithjobs.com/node/36988
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
arturo
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 02 Gru 2009
Posty: 11

PostWysłany: Czw Gru 03, 2009 6:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fluartity tak Uśmiech...
xMad nie

Ale juz rozwiazalem problem wystarczylo znalezc w necie niezmodyfikowany "czysty" plik usbport.sys skopiowac,smiga jak tzeba Uśmiech.... Dzieki za pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
myca
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 27 Mar 2008
Posty: 85

PostWysłany: Czw Gru 03, 2009 8:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To podziel się linkiem skoro już znalazłeś bo pewnie za parę chwil znów gdzieś ktoś będzie miał podobny problem. Pozdrawiam
_________________
Win/Lose always in support of my fav fighters.... WAR WAND!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
arturo
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 02 Gru 2009
Posty: 11

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 10:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

yyy nie pamietam stronki z ktorej sciagalem ;< ale wystarczy wpisac w gogolu i odrazu znajdzie, zaznaczam ze tkaie rzeczy robi sie na wlasna odpowiedzialnosc Uśmiech...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kurczak
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 21 Gru 2005
Posty: 265

PostWysłany: Sob Sty 09, 2010 2:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To moja paczka usbhz
Win2k,WinXP,na win 7 tez działa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 1:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja na logitechach zawsze uzywalem sterow logitecha (nazywaja sie setpoint) i zawsze bylem w stanie w nich wybrac Setpoint configuration poll''owania myszki oraz dzieki temu Hz oraz dpi czy wywalic akceleracje.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
anarchy
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 17 Lip 2006
Posty: 1180

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 1:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jednak jak na pro przystało ( Uśmiech... ) setpointy nie są najlepsze.
lepiej wyeliminowac wszystkie niedogodności oraz wstawić ustawienia manualnie, do czego służy właśnie usbhz patch
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 12:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz racje, ale ja juz nie mam cisnenia bycia pro Uśmiech...
faktycznie, teraz sobie przypominam ze jak mialem crt i xp to nie uzywalem setpointow tylko zmieniony pik usb .sys na 500hz

no ale to bylo za czasow mx300

a teraz, na lcd mam wieksze lagi niz na myszce Suszę zęby
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group