Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problem z odpaleniem qw na laptopie
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Qs
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 26 Sie 2005
Posty: 58
Skąd: Bydgoszcz

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 8:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ati mam ja Budziorre! ma nVidie i o niego tu chodzi. moj cmdline:
Kod:
ezquake-gl.exe +cfg_load qs.cfg -width 800 -height 600 -conwidth 640 -conheight 480 +set s_khz 11k -norjscripts +set cl_independentPhysics 1 +set vid_displayfrequency 120

tez mam crt teraz. bez ostatniej komendy powinno smigac.

obczaj moj cfg jesli bedzie dobrze to juz wiesz gdzie szukac przyczyny:

http://www.4shared.com/file/4fu2frIk/qs_online.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
budziorre!
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1134

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 8:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko, dzięki w wolnej chwili sprawdzę, mam za to inne pytanie ( pewnie lamerskie Uśmiech....

w7 x64 - po odpaleniu ezq zmienia mi kompozycje pulpitu Uśmiech krzywy
zmienialem ustawienia w skrocie ale efekt ciągle ten sam
_________________
Trwam przy kompie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MajQ
Ja i mój granat
Ja i mój granat


Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 351
Skąd: z nienacka

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 9:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

budzik też mam 7 64-bitową i nic takiego się nie dzieje... może masz command line do odpalenia qw zjebany?
_________________
† Born Bad, Dying Worse †
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
budziorre!
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1134

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 9:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

raczej nie bo nawet jak odpalam z exeka bezposrednio to sie tak dzieje - zmienia mi z jakiegos aero na podstawowy Uśmiech krzywy

strange strange
_________________
Trwam przy kompie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MajQ
Ja i mój granat
Ja i mój granat


Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 351
Skąd: z nienacka

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 9:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a masz najnowszą wersję ezq?
_________________
† Born Bad, Dying Worse †
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
budziorre!
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1134

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 10:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

2.0.1 stable (2925) wiec chyba najnowsza
_________________
Trwam przy kompie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group