Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dobra klawa do qw
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Thunder
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 31 Gru 2006
Posty: 584
Skąd: Opole

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 4:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HL napisał:
problem w tym ze niektore stare klawiatury nie pozwalaja wcisnac ( i rozpoznac) kilku klawiszy na raz , z tego co wiem to logi i razer nie maja z tym problemu .
nawet milton o to kiedys pytal , dlatego mysle ze oszukuje i gra na movment scriptach ( aka cl_idive ) Język bo normalnie nikomu nie potrzebna taka opcja .

btw imho steelseries to przereklamowana tandeta ;P


No to u mnie nie ma problemu akurat z "wcisnieciem i rozpoczeciem" kilku klawiszy na raz. Mysle ze fluar olal to co napisales bo raczej nie dalo by sie tak grac w qw gdyby taki problem wystepowal ? tak/nie ? Nie powiem! (omg)
_________________
When you get sad, just stop being sad, and be awesome instead.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
H4lflost
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 114

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 11:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Thunder napisał:
HL napisał:
problem w tym ze niektore stare klawiatury nie pozwalaja wcisnac ( i rozpoznac) kilku klawiszy na raz , z tego co wiem to logi i razer nie maja z tym problemu .
nawet milton o to kiedys pytal , dlatego mysle ze oszukuje i gra na movment scriptach ( aka cl_idive ) Język bo normalnie nikomu nie potrzebna taka opcja .

btw imho steelseries to przereklamowana tandeta ;P


No to u mnie nie ma problemu akurat z "wcisnieciem i rozpoczeciem" kilku klawiszy na raz. Mysle ze fluar olal to co napisales bo raczej nie dalo by sie tak grac w qw gdyby taki problem wystepowal ? tak/nie ? Nie powiem! (omg)


po pierwsze NIE . po drugie zle mnie przytoczyles "wcisnieciem i ROZPOZNANIEM"
czesto jak wsad nie dzialal to sie przestawialo na rfdg albo edsf . ; chodzi o liczbe jednoczesnie wcisnietych klawiszy blisko siebie ...


Ostatnio zmieniony przez H4lflost dnia Czw Lis 18, 2010 7:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Thunder
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 31 Gru 2006
Posty: 584
Skąd: Opole

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 11:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja pierd*** przeciez napisalem ze nie ma na mojej klawirze takiego problemu................
_________________
When you get sad, just stop being sad, and be awesome instead.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
H4lflost
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 114

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 12:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zwykle piec guzikow to jest max w takich klawach i moze wystarczyc ale jak np masz na shifcie +movedown albo na spacji to grajac na cl_idrive moze sie okazac ze nie mozesz sie poruszac bo jakis klawisz nie dziala . to zalezy od ilosci lini na klawiaturze , logi i razer daje gwarancje na 8 klawiszy jednoczesnie , dasz gwarance ze twoja klawa sie nie bloknie jak np przytrzymasz alt albo control ?
no ale moze sie okazac ze twoja klawa to dobra klawa do gracza i w dodatku za 7.50 zl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 989
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Nie Gru 06, 2009 12:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczoraj miałem możliwość pośmigania trochę na tym LG ilum... i milusia w dotyku nawet te klawisze flatowskie są do przejedzenia, ale thundera wydała mi się bardziej komfortowa, kwestia gustu i przyzwyczajenia oraz airowska tez jest good, jeszcze jak sie uda przetestuje steela.
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Leszcz
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 697
Skąd: Sthlm

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 10:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cl_idrive nie jest przypadkiem czitem ?
a moze jest powszechnie stosowanym dodatkiem, tak jak in_mouse 3 ?




____
dhc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MajQ
Ja i mój granat
Ja i mój granat


Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 351
Skąd: z nienacka

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 10:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tam używam Logitecha G11 i mogę śmiało polecić.
_________________
† Born Bad, Dying Worse †
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 989
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 11:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cl_idrive < nie wolno stosowac jezeli enemy sie nie zgodzi itp, ale nie jest czitem. in_mouse 3 jest powszechnie stosowane tak samo jak cl_fakeshaft czy jakos tak, z tego co mi wiadomo.
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group