Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Logitech G500

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Scena od kuchni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 7:14 pm    Temat postu: Logitech G500 Odpowiedz z cytatem

Witam

Nabyłem G500 ma ktoś z was już może tego potworka? Uśmiech...
chciałem się skonsultować co do ustawień
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cpe
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 641

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 7:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bez kitu talez, co chwile masz nowe myszki Suszę zęby G9 mi styka narazie Suszę zęby
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Leszcz
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 697
Skąd: Sthlm

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 8:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

talerz, ta mysz ma 5700dpi ?Suszę zęby


btw to ile bedzie mialo G900 ? Suszę zęby

____
dhc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 3:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ile to ma dpi bo nie czytałem, mam człowieka w media marktcie także kupuje tam bez ich mega marży,,, mam sterowniki ale zadużo tam opcji ,,, i się gubie Suszę zęby
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Leszcz
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 697
Skąd: Sthlm

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 9:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napisz lepiej jak sie gra na 5700dpi, bo mysle o zmianie g5 na cos lepszego ,a nie wiem, czy warto inwestowac tylko w dpi...


btw ksztalt jest taki jak G5 ?

____
dhc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 10:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta tylko więcej barierków ale porządnie oddalonych od kciuka... w tym np bije klawiaturowe mychy razera
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 7:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

update

sprzedam g500 Uśmiech...

cena ok 170 zł
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Leszcz
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 697
Skąd: Sthlm

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 10:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czemu chcesz sie jej pozbyc ?Uśmiech...

jak gra sie na 5700dpi ?



____
dhc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
plate
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 21 Kwi 2005
Posty: 882

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 10:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chce kupic najnowszego da.

gra sie zajebiscie
_________________
NO PAIN NO GAIN
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
H4lflost
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 114

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 10:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lookal ktos Razer Abyssus ? sensor 3.5k + ciewkawy ksztalt .

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Razer_Abyssus_-_niedroga_myszka_dla_graczy-25102.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Leszcz
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 22 Gru 2005
Posty: 697
Skąd: Sthlm

PostWysłany: Sro Gru 09, 2009 10:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

plate, widzialem g500 i powiem Ci, ze tak badziewnie/chu.wo zrobionej rolki, to nie widzialem nigdzie.. ogolnie mysz jest, badziewna w dotyku.. Uśmiech...

tak wogle, czy te 5600 dpi , nie jest pomyslane dla ppl kotrzy uzywaja wysokiej rodzialki ? normlanie nie widze mozliwosci uzycia tego przy 320x240 Uśmiech...



____
dhc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Scena od kuchni Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group