Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Tło

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szybkiLOPEZ
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 128
Skąd: to qw się wzieło?

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 3:55 pm    Temat postu: Tło Odpowiedz z cytatem

co mam zrobic zeby miec czarne tło na tablicy wynikow gdy wchodze na serwa bo jest przezroczyste i wszystko sie miesza czasami :/

http://i28.tinypic.com/24o84m0.jpg
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 986
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 7:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

/scr_menualpha 0
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
szybkiLOPEZ
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 128
Skąd: to qw się wzieło?

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 2:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie działa Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 986
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Sob Gru 05, 2009 12:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i jak zrobiłeś ? Suszę zęby
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
szybkiLOPEZ
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 128
Skąd: to qw się wzieło?

PostWysłany: Sob Gru 05, 2009 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe temat stary ale jary Suszę zęby tak zrobilem tylko nie za pomoca cmd tylko musialem usunac pliki z folderu qw a mianowicie z QW/ezquake/gfx wszystko poszlo do kosza oprocz conbacku Uśmiech...
_________________
DM4 Addicted
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fluartity
Moderator
Moderator


Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 986
Skąd: Trzebinia

PostWysłany: Nie Gru 06, 2009 1:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki Suszę zęby
_________________
[ http://dc.quakeworld.pl Demolition Crew: Member ]
[ http://quakeworld.pl Administrator ]
[ http://forum.quakeworld.pl Moderator ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group