Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

demo: widzeć teamsay'a tylko jednego teamu?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
von_dabke
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 24 Sie 2005
Posty: 260
Skąd: W-wa

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 6:16 pm    Temat postu: demo: widzeć teamsay'a tylko jednego teamu? Odpowiedz z cytatem

czy da się zrobić tak, żeby oglądając demko, np. 4on4 widzieć tylko to co mówi drużyna ludka z oczu którego właśnie patrzymy?

innymi słowy, jak oglądam demko 4on4 to nie jestem w stanie czytać teamsay'i bo mi się nakładają say'e jednego teamu na te drugiego.

Da się ustawić takie coś?

pzdr
dab3r
_________________
also known as Dab3r
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
SamoN
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 21 Mar 2005
Posty: 613
Skąd: Kielce

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 10:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co masz popieszone w tym qw, ja jak oglądam demka to widzę saye tylko tego teamu, do którego należy ludek którego pov obserwuję. Przełączam pov na ludka z teamu przeciwnego to wtedy widzę ich saye itd.
A raczej mam default ustawienia.
_________________
Magnum 44
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gamp
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 08 Maj 2005
Posty: 349

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 12:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam tak jak samon, na czym grasz ? ez, fuh? moze sprobuj zainstalowac nowsza/starsza wersja i zobacz jak chodzi.
_________________
keep this shit in motion!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 1:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dabuniu kochany
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
von_dabke
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 24 Sie 2005
Posty: 260
Skąd: W-wa

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 7:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na Ez'ecie pykam. Sprawze jeszcze raz może mi się pomerdało coś, ale mógłbym przysiąc....
_________________
also known as Dab3r
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
von_dabke
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 24 Sie 2005
Posty: 260
Skąd: W-wa

PostWysłany: Sob Wrz 27, 2008 9:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra, zlamiłem. u mnie też jest dobrze. wydawało mi się chyba że mam za dużo seyi na ekranie jak oglądam 4on4 Uśmiech...
_________________
also known as Dab3r
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Thunder
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 31 Gru 2006
Posty: 584
Skąd: Opole

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 3:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak wylaczyc radar na demku ? i w niektorych demkach jak odpalam to jest ekran podzielony na pol, u gory ja, a na dole przeciwnik albo na odwrot, jak to wylaczyc ?
_________________
When you get sad, just stop being sad, and be awesome instead.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kapitan Kloze
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 768
Skąd: Claustrophobopolis

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 4:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cl_multiview 0
Uśmiech...
_________________
Demolition Crew
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Thunder
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 31 Gru 2006
Posty: 584
Skąd: Opole

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 4:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok dzieki a jeszcze jedno. Jak odpalam demko to mi sie otwiera inne cfg, ktore to cfg jest odpowiedzialne za demka ? o ile w ogole jest cos takiego ;x
_________________
When you get sad, just stop being sad, and be awesome instead.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kapitan Kloze
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 18 Mar 2005
Posty: 768
Skąd: Claustrophobopolis

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 4:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierwsze słyszę o czymś takim. Twój cfg jest odpowiedzialny za odpalanie demek bo tam masz wszystko.
Może utwórz nowy cfg i używaj tylko do demek? Wklejałem już takie w innym dziale chyba
_________________
Demolition Crew
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group