Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marffinn Skaleczony siekierą

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 4:45 pm Temat postu: Laserowe wypalanie znaka qw na wasza, nasza, ich obudowe |
|
|
juz wyjazniam lutki o co loto. otooz mam mozliwosc wyorania na maszynie laserowej kazdego rodzaju znaczka quake'a. znaczy sie no kurwa bez przesady. ale mam za jakies 2 tyg jak juz bede mial pierwszy egzemplarz to zrobie fotke i wam pokaze. chodzi o takie wypalenie precyzyjne laserem z kazdego rodzaju metalu znaczka quake.a ktoory pooozniej nie wiem mozna sobie na obudowe dac albo cus _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |
am3is Skaleczony siekierą

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:31 pm Temat postu: |
|
|
Bliższe szczegóły np. rozmiary min-max ? _________________ Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
neon Elektryczny widelec

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
plÓZ laptop = czy nie zjebie mi matrycy ? _________________ siemka! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 5:10 pm Temat postu: |
|
|
wymiary od pool metra^2 w dool.
neon nie jezeli bedzie dostatecznie cienkie
( ogoolnie chodzi o to ze musze znalezc jakis wektorowy obrazek znaczka q wtedy beda mi mogli wrzucic na laser. ma ktos moze ) _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PM Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
oki. muchos gracios. wrzuce do PH zapisze w PNG poozniej skonwertuje na vectorki takie milusne, dam to naszym informatykom, oni to wrzuca na maszynke CNC i zobaczymy co to wyjdzie. ogoolnie jezeli ktosby byl takim czyms zainsteresowany to moowie jakie koszta. to znaczy nie znam kosztoow ale ja robie tak ze chlopakom sie wrzuci czteropacka i sprawa zalatwiona. czyli wychodziloby na to ze kase moglibyscie przeslac na takiego czteropackai oczywiscie za wysylke pocztowa i to sycko...hej
Ps. czasami chlopaki wola bolsa bo w praktyce dluzej trzyma ale to tylko podczas nocnej zmiany kiedy nadzoru nie ma. _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |
plast Mistrz Polski

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 4:29 pm Temat postu: |
|
|
po bolsie to oni ten znaczek wypala neonowi na srodku matrycy he he, poza tym od kiedy to wodka trzyma dluzej niz piwo ?
a ogolnie to pomysl bardzo ciekawy, na pewno to lepsze niz zwykla naklejka, tyle ze z drugiej strony raczej nieusuwalne  _________________ Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
buuuuu....pm... nie wiem dlaczemu ale nie chce mi zaczytac do Photoshopa. mam ver 7.0 < wg. mnie naj naj lepsza.
jak wrzucalem do windy to sycko ladnie pieknie sie wczytalo bez bledu.
boze dlaczego swojego wiernego syna wystawiasz na taka proobe z komputerrem ? _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 4:35 pm Temat postu: |
|
|
plast napisał: | po bolsie to oni ten znaczek wypala neonowi na srodku matrycy he he, poza tym od kiedy to wodka trzyma dluzej niz piwo ?
a ogolnie to pomysl bardzo ciekawy, na pewno to lepsze niz zwykla naklejka, tyle ze z drugiej strony raczej nieusuwalne  |
Plasciku... niestety ale jest taka mozliwosc. laser jest dosc mocny bo w tytanie tym sobie rzezbimy i leci na 16 mm ( to jest wiele) i jest pieknie dokladnie i ladnie fokoole tak pico bello _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |
celth Biorę przyQUAD

|
|
Powrót do góry |
|
 |
neon Elektryczny widelec

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:20 pm Temat postu: |
|
|
hmm w mspaint to bylorobione ?  _________________ siemka! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
respekta jestes hot. okej czyli mamy lykend. ogoolnie zaniose to ziomkom z informatyki w pozniedzialek na pendrivie. ale ze ja ogoolnie biore urlop ( a co, no co ? ! , mam prawo, zrobicie mi cos ;> ) to bede to mial jakos w srode mysle. _________________ no itch...strictly leather. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|