Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Server ktprosrv na windzie mvdsv działa mi ale jak zrobić>

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Linux
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
igor
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 26 Paź 2007
Posty: 32

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 5:18 pm    Temat postu: Server ktprosrv na windzie mvdsv działa mi ale jak zrobić> Odpowiedz z cytatem

nie wiem jak cholera ustawić czy wpisać h..j wie co i gdzie żeby mój server był widoczny w liście ezquake multi>>join>>no i te servy innych widać nawet polskie widze są "u mnie wszystko ok ustawione" tylko ten mały problemik co zrobić hhhhhm prosze o pomoc może ktoś wie PytajnikPytajnikPytajnikPytajnik? Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
am3is
Skaleczony siekierą
Skaleczony siekierą


Dołączył: 16 Mar 2005
Posty: 136

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 11:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mało danych ...
_________________
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 7:22 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Igor Grabowski! :O
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
shtyvny
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 19 Kwi 2005
Posty: 332
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 9:06 pm    Temat postu: Re: Server ktprosrv na windzie mvdsv działa mi ale jak zrobi Odpowiedz z cytatem

igor napisał:
nie wiem jak cholera ustawić czy wpisać h..j wie co i gdzie żeby mój server był widoczny w liście ezquake multi>>join>>no i te servy innych widać nawet polskie widze są "u mnie wszystko ok ustawione" tylko ten mały problemik co zrobić hhhhhm prosze o pomoc może ktoś wie PytajnikPytajnikPytajnikPytajnik? Sad

a to ma byc server publiczny czy zapragnoles miec go na liscie tylko dla siebie ?
BTW. watek o serverze na Windzie w Linuxowym topicku wyglada niczym gowno na trawie, nie smaczny to widok Język
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
budziorre!
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1134

PostWysłany: Wto Paź 30, 2007 12:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1 dopisz se w pliku sources.txt file "Moje Serwery" wlasne.txt
2 Stwórz plik wlasne.txt w tym samym katalogu co sources.txt
3 Wpisz w wlasne.txt [ wyedytuj ? Mruga 2 ] ip swojego serwera:port
_________________
Trwam przy kompie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Linux Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group