Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Linux
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hetman
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 29 Cze 2006
Posty: 58

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 3:18 pm    Temat postu: . Odpowiedz z cytatem



Ostatnio zmieniony przez hetman dnia Sob Sie 26, 2006 12:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plast
Mistrz Polski


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2613

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 3:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uruchom gre w rozdzielce takiej jak ekran - bedzie prawie fullscreen Mruga 2.

Jesli chodzi o fullscreen to nawet pod glx sa jakies jaja czasem. U mnie co prawda -fullscreen dziala, ale jak to wywale z cmd line to i tak dalej mam fullscreen. Czyli problem odwrotny, jak odpalic qw w okienku. Pamietam, ze jakis miesiac temu bez -fullscreen w cmd line mialem ezq.glx'a w okienku, a teraz jakby wymuszany jest fullscreen tak czy siak. Strange Mruga 2.
_________________
Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
hetman
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 29 Cze 2006
Posty: 58

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 3:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Ostatnio zmieniony przez hetman dnia Sob Sie 26, 2006 12:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plast
Mistrz Polski


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2613

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 4:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze mozesz na czas grania zmniejszac sobie rozdzielczosc systemowa do tych 800x600 czy 640x480, a pasek da sie ukryc przeciez bez problemu. No, ale fullscreen i tak bylby lepszy.
_________________
Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
hetman
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 29 Cze 2006
Posty: 58

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 10:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Ostatnio zmieniony przez hetman dnia Sob Sie 26, 2006 12:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 12:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi nigdy przy KDE Q nie działał, zawsze ten pasek na dole, dlatego zmieniłem tego lame windows menegera na fluxboxa :>
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plast
Mistrz Polski


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2613

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 1:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie wszelkie problemy z dzwiekiem rozwiazuje odpalenie na moment QW z roota, wowczas on jakby 'przejmuje dzwiek na wylacznosc' Mruga 2 i moge potem z normalnego usera juz odpalac qw z miodzio dzwiekiem.
_________________
Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
hetman
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 29 Cze 2006
Posty: 58

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 1:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Ostatnio zmieniony przez hetman dnia Sob Sie 26, 2006 12:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plast
Mistrz Polski


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2613

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 2:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odpalasz druga sesje X'ow czy to jedyna?
_________________
Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
hetman
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 29 Cze 2006
Posty: 58

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 3:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Ostatnio zmieniony przez hetman dnia Sob Sie 26, 2006 12:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
plast
Mistrz Polski


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2613

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to sprobuj odpalic to jako jedyna sesje, wylacz wczesniej KDE. Jak nadal bedzie cos nie tak z dzwiekiem to przynajmniej bedziesz wiedzial, ze to nie z powodu 2 rownoleglych sesji x'ow ;P.
_________________
Death Dealers Clan
http://dealers.quakeworld.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Linux Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group