Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Volume winampa + ezq

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lbn
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 17 Mar 2005
Posty: 1088
Skąd: Kraków

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 1:25 pm    Temat postu: Volume winampa + ezq Odpowiedz z cytatem

Nieziemsko mnie wkurwia zapisana glosnosc winampa w cfg. Chodzi dokladnie o to ze jak sobie slucham muzyki i wchodze na qw i laduje swoj cfg to zmienia sie rowzniesz glosnosc winampa. Mozna jakos to zmienic?
_________________
=^-^=
Fergie
Rihanna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PM
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2263
Skąd: W-wa

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 1:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest opcja taka żeby ezq nie mógł w ogóle regulować głośności winampa. inaczej nie wiem jak.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
rottahhee!
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 707
Skąd: [wrocław]

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 1:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaka to opcja ?
_________________
http://phcrew.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PM
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2263
Skąd: W-wa

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 2:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

-nomp3volumectrl
w commandline
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
tom
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1638
Skąd: Wielichowo

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 2:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak sie wyrzuci mp3_volume z cfg to tez sie zmienia ?
_________________
TAK TO JA, EGO I MUSTWINNER Uśmiech...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bar
Ja i mój granat
Ja i mój granat


Dołączył: 17 Mar 2005
Posty: 485
Skąd: Oława

PostWysłany: Czw Maj 11, 2006 2:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co daje mp3_grabvolume ?
_________________
cyfrowy podpis barrelowy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
lbn
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 17 Mar 2005
Posty: 1088
Skąd: Kraków

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 11:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widze ze nie tylko mnie to wkurwia Uśmiech...
_________________
=^-^=
Fergie
Rihanna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
AdZero
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 20 Mar 2006
Posty: 13

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 12:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm, miałem to samo. W moim cfg idzie to tak:

//MP3 Settings
mp3_scrolltitle "1"
mp3_showtime "1"
mp3_volume "1.0"
mp3_winamp_dir "c:/Program Files/Winamp"

I mam na max, a wcześniej mi się zciszało zawsze ( i do Windowsa, żeby podgłośnić) <;

Oczywiście, ostatnia opcja tylko dla tych, którzy chcą pokazywać, co im leci na Winampie. Od tego bindzik:

"say <<MP3>> $mp3info"

I tyle <;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lbn
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 17 Mar 2005
Posty: 1088
Skąd: Kraków

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 1:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i co z tego? ja tez mam takie ustawienia i zawsze przy loadzie cfg mam glosnosc taka jak przy zapisywaniu cfg. a nie taka jak wlasnie sobie slucham muzuki
_________________
=^-^=
Fergie
Rihanna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aferzysta
Mięsko na frag
Mięsko na frag


Dołączył: 21 Mar 2005
Posty: 41

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 6:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja dobierałem wolume eksperymentalnie, jak w mp3_volume masz 1.0, a po wlaczeniu qw winoamp sie scisza to zwieksz na 1.1 itd az dojdziesz do wyrownania glosnosci Uśmiech...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lbn
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 17 Mar 2005
Posty: 1088
Skąd: Kraków

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dobra ale ja slucham z rozna glosnoscia muzyki wiec nie bede za kazdym razem rozkminial to Smuteczek
_________________
=^-^=
Fergie
Rihanna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
El-Mo
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 58

PostWysłany: Pon Maj 15, 2006 12:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a urzywa ktoś foobar-a? ja zainstalowalem foo_winamp_spam i zaczeło mi wszystko współpracować a chciałem spytać czy jest jakiś inny prostszy sposób?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
murgrabia
Gram myszką!
Gram myszką!


Dołączył: 16 Mar 2005
Posty: 72
Skąd: Białystok/Warszawa

PostWysłany: Pon Maj 15, 2006 4:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma latwiejszego sposobu niz foo_winamp_spam (wrzucenie deelelki do components jest diablenie trudne Twisted Evil )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group