Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna QuakeWorld.pl - Forum
Forum dyskusyjne polskiej sceny QuakeWorld
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Help FFS ludzie ;-)

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 2:30 pm    Temat postu: Help FFS ludzie ;-) Odpowiedz z cytatem

Mam problem... po malej przerwie zwiazanej z brakiem sprzetu, oraz faktem ze razem ze sprzetem ktos mi ukradl takze QW, a pozniejsza niechecia do odtwarzania CFG i takich tam pierdol niebylem zbyt aktywny.

No ale teraz postanowilem wrescie zobaczyc co sie dzieje i co w trawie piszczy (bez aluzji albo moze i).
Probujac wejsc na jeden z pieknych serwerow w programie potocznie zwanym jako FUH (uzytkowalem mqwcl'a) wystepuje mi komunikat, ze niemoze znalezc mapy lub jej nie moze sciagnac z serwera.
allow_download jest ustawione na 1 a i tak to badziewie nie chce sciagac... co mam do kurdy diaska zrobic PytajnikPytajnik

Za pomoc postawie orenzade jesli, ktos bedzie w wawie...
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A i jeszcze jedno, niepogardzilbym jakims cfg.. fakt faktem ale nie nauczylem sie Rj, tylko uzywalem skrypta.. any1 Wink
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PM
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2263
Skąd: W-wa

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 2:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie to na serwerze wyłączona była możliwość ściągania mapy. Swojego CFG nie mam pod ręką ale i tak nie byłby Ci przydatny, bo jestem leworęczny i stronię od fjumpa Smuteczek
Link do składu map masz na www.quakeworld.pl Uśmiech...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 2:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zobaczymy co to da...a i jeszcze jakis fajny cmd line by sie przydal Suszę zęby
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 2:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha kolejna sprawda... w fuhu skacze mi ekran i nie nie widac... wtf is going on??
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rottahhee!
Elektryczny widelec
Elektryczny widelec


Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 707
Skąd: [wrocław]

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 4:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karnos napisał:
aha kolejna sprawda... w fuhu skacze mi ekran i nie nie widac... wtf is going on??


Zmien stery do grafiki :e
_________________
http://phcrew.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 6:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PM napisał:
Prawdopodobnie to na serwerze wyłączona była możliwość ściągania mapy. Swojego CFG nie mam pod ręką ale i tak nie byłby Ci przydatny, bo jestem leworęczny i stronię od fjumpa Smuteczek
Link do składu map masz na www.quakeworld.pl Uśmiech...


No ja też jestem leworęczny.

Thing is ja gram myszką prawą ręką.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PM
Admin
Admin


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 2263
Skąd: W-wa

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 7:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jestes jak brunetka ufarbowana na blond Smuteczek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 8:05 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na niby jakie? mam najnowsze...
moze dodam ze zainstalowalem to na notebook'u...

Pozatym to raczje moim zdaniem ustawienia w samej grze niz stery... jak z tym cmd line?
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
^ slabiutki
Easy To Kill


Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 328

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 4:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod:
-width 320 -height 240 -bpp 32 +exec cfg/insane.cfg -zone 4096 -heapsize 64000 -dinput -noforcemaccel -noforcemspd +set vid_displayfrequency 77 -ruleset smackdown
cmd line od insy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Pią Paź 28, 2005 9:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak tylko bede sam w pokoju sprawdze ten cmd line...

a tak wogole to ktos jeszcze gra na mqwcl?
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
-insane-
Strzelam pinezkami
Strzelam pinezkami


Dołączył: 20 Mar 2005
Posty: 342

PostWysłany: Pią Paź 28, 2005 3:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zomg slaby polubil moj cmd line B<<
_________________
bE
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
-leon-
Rakietmistrz
Rakietmistrz


Dołączył: 16 Mar 2005
Posty: 519
Skąd: Katowice

PostWysłany: Pią Paź 28, 2005 4:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I tak jest lipny !
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora MSNM
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Pią Paź 28, 2005 5:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

allow_download "1"
allow_download_maps "1"
allow_download_models "1"
allow_download_pakmaps "0"
allow_download_skins "1"
allow_download_sounds "1"
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Karnos
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 26 Paź 2005
Posty: 228
Skąd: Karton jak zawsze

PostWysłany: Sob Gru 31, 2005 12:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm.. wrescie mam nowego kompa i dzialajacy net... niestety nadal ma te glupie problemy z fuhem, a strona z mapami mi nie pomaga bo niemoge u siebie sciagnac tych map.. a czemu? bo mi sie otwieraja w notatniku.. a ja biore zapisz jako to niedziala... thats fucking strange... jakies pomysly ktos?
_________________
Puscic baka?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
diza
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 172
Skąd: ze wsi Nowa Deba

PostWysłany: Sob Gru 31, 2005 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jezeli masz linki do tych stron to:
1) zapisz jako .. (np. z quakeworld.pl)
2) uzyc jakiegos programu do sciagania plikow (pod linuxa np: wget, win: DAP)
3) znalezc paka z podstawowymi mapami (jezeli sciagasz korzystajac z klienta qw nie sciagniesz w ten sposob np. ultrav)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Sob Gru 31, 2005 7:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

diza napisał:
jezeli masz linki do tych stron to:
1) zapisz jako .. (np. z quakeworld.pl)
2) uzyc jakiegos programu do sciagania plikow (pod linuxa np: wget, win: DAP)
3) znalezc paka z podstawowymi mapami (jezeli sciagasz korzystajac z klienta qw nie sciagniesz w ten sposob np. ultrav)


Użyj wgeta pod Windows
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
diza
Bumstik4Life!
Bumstik4Life!


Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 172
Skąd: ze wsi Nowa Deba

PostWysłany: Nie Sty 01, 2006 11:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wget pod windows? co to sie porobilo Uśmiech krzywy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
goq
Bóg telefragu
Bóg telefragu


Dołączył: 15 Mar 2005
Posty: 1797

PostWysłany: Nie Sty 01, 2006 11:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No patrz, faktycznie trudno sportowac go Smuteczek
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_KaszpiR_
Biorę przyQUAD
Biorę przyQUAD


Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 970

PostWysłany: Pon Sty 02, 2006 10:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.interlog.com/~tcharron/wgetwin.html

uzywam na codzien w pracy Suszę zęby
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum QuakeWorld.pl - Forum Strona Główna -> Dla amatorów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group